Uitnodiging: Lezingen!

Graag nodig ik je uit voor één (of meer) van de presentaties die ik de komende tijd mag geven over mijn fietservaringen in China. 

Chinadag 2016Op zaterdag 13 februari van 10.30 tot 11.00 u. spreek ik in Den Haag op de ‘ChinaDag’ in het JoHo-center, Paviljoensgracht 18, toegang GRATIS, deur open om 10.00 u. Mijn fiets neem ik mee, bepakt, en met het Chinese stof van enkele weken geleden er nog aan.

Ik leid je met mijn presentatie in een half uurtje door de 7.100 kilometer van mijn zes Chinafietsreizen! Nou ja, een paar highlights dan.

Deze Chinadag op 13 februari, 10.00-17.30 uur, is bedoeld voor iedereen die China een warm hart toedraagt of wel eens wat meer over wil weten over China. Er is een gevarieerd lezingenprogramma waarvan ik het spits mag afbijten, en er zijn infostands van onder meer reisorganisaties, scholen voor Taal en Cultuur, organisaties voor betaald of vrijwilligerswerk in China. Het initiatief voor deze dag is van China Inside, Mingbai en JoHo. Zij stellen vooraanmelding op prijs (info@joho.nl) maar je mag er ook in als je dat vergeet hoor. Zorg wel dat je op tijd bent als je mijn presentatie wilt bijwonen. Meer info op www.china-inside.com.

  

KnipselOp zaterdag 20 februari én op zondag 21 februari geef ik lezingen op de Fiets- en Wandelbeurs, in de Jaarbeurs in Utrecht. Op beide dagen presenteer ik van 14.00 – 15.00 u. Deze beurs is het grootste reis-info-evenement voor fietsers en wandelaars in Nederland. Klik door voor het enorme lezingenprogramma, korting op voorverkoop-tickets en algemene informatie.

Knipsel

  

Knipsel 2Op zondag 20 maart geef ik in Bussum een presentatie op de Wereldfietsbeurs. Een citaat van hun site: “Ook dit jaar weer China-kenner Henk Lindner die vorig jaar veel succes oogstte. Henk … verrast ons deze keer met een geheel nieuwe lezing.” Oeps, dan moet ik nog wel aan de slag om die verrassingsverwachting waar te maken!…